Skip to content
    • Foodgear
    • Om Foodgear
    • Vi sliber dine knive
    • Artikler
    • Need help?
    • Kontakt os
  • Customknive
    • Køkkenknive
      • Type
      • Kokkekniv
      • Santoku
      • Utility
      • Urtekniv
      • Brødkniv
      • Kiritsuke
      • Slicer / Tranchérkniv
      • Nakiri
      • Yanagiba
      • Udbenerkniv
      • Deba
      • Cleaver / Kødøkse
      • Smed
      • Aoko Migaki
      • Hatsukokoro
      • KAI
      • Kaneshige
      • Konosuke
      • K Sabatier
      • MAC
      • Miraiden
      • Moritaka
      • Nakagawa Satoshi
      • Nenohi
      • Nenox
      • Sakai Kanechika
      • Sankurafuto
      • Shigehiro Kasahara
      • Shigeki Tanaka
      • Sugimoto
      • Takamura
      • Tamahagane
      • Tawa
      • Teruyasu Fujiwara
      • Yamawaki
      • Yoshikane
      • Yoshikazu Tanaka
      • IVO
      • Knivsæt
      • Alle knivsæt
      • Populære serier
      • KAI Shun Classic
      • KAI Shun Nagare
      • KAI Shun Premier
      • Michel Bras
      • MAC Pro
      • MAC Chef
    • Løse klinger
    • Tilbehør
    • Vådslibesten
    • Strygestål
      • Opbevaring
      • Væghængte magneter
      • Knivblok
      • Tasker
      • Rune Jakobsen
      • THE WALL
      • KNIFEBOARD
      • INFINITY
    • Skærebrætter
    • Tyndskræller / Peeler
    • Mandolinjern
    • Østersknive
    • DMT Diamantslibning
    • Negleklippere
    • Bøger
    • Laguiole en Aubrac
    • Historien
    • Proptrækker
    • Steakknive
    • Gafler
    • Foldeknive
    • Guides
    • Sådan bruger du dit strygestål
    • Fileter en fisk
  • Gaveideer
  • Slibeworkshop
  • Thiers-Issard
  • Tilbud
Foodgear Shop
  • Foodgear Flere
    • Om Foodgear
    • Vi sliber dine knive
    • Artikler
    • Need help?
    • Kontakt os
  • Customknive
  • Køkkenknive Flere
    Type
    • Kokkekniv
    • Santoku
    • Utility
    • Urtekniv
    • Brødkniv
    • Kiritsuke
    • Slicer / Tranchérkniv
    • Nakiri
    • Yanagiba
    • Udbenerkniv
    • Deba
    • Cleaver / Kødøkse
    Smed
    • Aoko Migaki
    • Hatsukokoro
    • KAI
    • Kaneshige
    • Konosuke
    • K Sabatier
    • MAC
    • Miraiden
    • Moritaka
    • Nakagawa Satoshi
    • Nenohi
    • Nenox
    • Sakai Kanechika
    • Sankurafuto
    • Shigehiro Kasahara
    • Shigeki Tanaka
    • Sugimoto
    • Takamura
    • Tamahagane
    • Tawa
    • Teruyasu Fujiwara
    • Yamawaki
    • Yoshikane
    • Yoshikazu Tanaka
    • IVO
    Knivsæt
    • Alle knivsæt
    Populære serier
    • KAI Shun Classic
    • KAI Shun Nagare
    • KAI Shun Premier
    • Michel Bras
    • MAC Pro
    • MAC Chef
    Løse klinger
  • Tilbehør Flere
    Vådslibesten
    Strygestål
    Opbevaring
    • Væghængte magneter
    • Knivblok
    • Tasker
    Rune Jakobsen
    • THE WALL
    • KNIFEBOARD
    • INFINITY
    Skærebrætter
    Tyndskræller / Peeler
    Mandolinjern
    Østersknive
    DMT Diamantslibning
    Negleklippere
    Bøger
  • Laguiole en Aubrac Flere
    • Historien
    • Proptrækker
    • Steakknive
    • Gafler
    • Foldeknive
  • Guides Flere
    • Sådan bruger du dit strygestål
    • Fileter en fisk
  • Gaveideer
  • Slibeworkshop
  • Thiers-Issard
  • Tilbud
Log ind Varekurv Varekurv

Slibeworkshop

Her kan du bestille din egen slibeworkshop. Har du spørgsmål eller ønsker til events er du altid velkommen til at kontakte os på butik@foodgear.dk

 

2 produkter
Dit eget slibekursus
Dit eget slibekursus
Foodgear Shop
Normal pris 695,00
Karsten Tanggaard - Sous Vide I Dit Eget Køkken
Karsten Tanggaard - Sous Vide I Dit Eget Køkken
Foodgear Shop
Normal pris 399,00 199,50 Tilbud
  • Søg
  • Handelsbetingelser
  • Spørgsmål og Svar
  • Om Foodgear
  • Butik
  • Kontakt
  • Need help?
  • Prisgaranti
Trustpilot
© 2022, Foodgear Shop