Har du sløve knive i køkkenet? Det har vi løsningen på!

Vi garanterer, at dine knive er super skarpe og klar til afhentning indenfor 24 timer. Det koster kr. 70 pr. kniv uanset længde. Vi sliber alle former for knive med lige skær (ikke brødknive, sakse eller lign.)

Vi har også ofte mulighed for at lave nye spidser på knive, fjerne rust o.l. kontakt os venligst for vurdering og pris.

Bor du ikke i nærheden, kan du sende dem til os. Efter endt slibning kan vi sende dem tilbage til dig. Du skal blot informere os på butik@foodgear.dk inden, og det koster 50 kr. i returfragt. Læs mere om hvordan det fungerer her

I modsætning til de fleste andre, sliber vi på langsomt roterende vådsten, som er meget skånsomme ved knivene, og vandet gør, at de ikke bliver varme og ødelægger hærdning mm. i stålet. Efter vi har slebet kniven på vådstenene, polerer vi den på klassisk vis på læder med voks.

Udover slibemaskiner bruger vi også det klassiske japanske slibekar. Vi håndsliber på vådsten fra korn 240 op til 12.000. Dette gør, at vi kan tilpasse det til alle knive/ståltyper og give knivene den efterfølgende polering. Ønsker du special-slibning på vådsten så kontakt os venligst. Vi har naturligvis også et udvalg af slibesten, hvis du selv ønsker at prøve kræfter med håndslibning. Find dem her.

Det hele sker i vores butik i Torvehallerne Kbh