Om Foodgear, hvem vi er, hvad vi kan. – Foodgear Shop

Om Foodgear

Foodgear Shop er en fusion mellem tre gode venner, madnørder og udstyrsfanatikere. Vi har gennem vores ca. 50 års erfaring i fødevarebranchen tilegnet os en særlig ekspertise inden for knivverdenen, og vi ønsker her på webshoppen og i vores butik Torvehallerne København, at tilbyde jer de ting vi selv elsker at arbejde med.


 

Steffen Bach
Udlært kok fra Malling & Schmidt og arbejdet på bl.a. Geranium og MR. Steffen har også været kok på det danske Junior Kokkelandshold hvor han har vundet guld ved VM, de Nordiske Mesterskaber samt DM for Kokkelever.

 

Tommy

Tommy Lund Prisbelønnet fiskehandler af Guds nåde. Tommy har gennem flere år leveret fisk til landets bedste restauranter, samt solgt knive og køkkengrej til eliten. Gennem flere rejser til Japan har han også tilegnet sig en lokal viden om den stolte knivtradition.

Henri G. Lee

Født og opvokset i USA, hvor han også er udlært kok. Henri har skrevet flere kogebøger med nogle af de bedste i branchen -senest en om grønlandske krydderurter. Det er en utroligt spændende bog, selvom vi altid driller ham med, at ingen læser den! 

 
Vi alle tre håber, at I vil elske vores varer lige så meget, som vi gør.