Baggrund for smedene
Om Kyoceras knivafdeling kan man dårligt sige, at de er smede, da det er ikke meget stål, de står med i hænderne. Kyoceras knive er lavet af zicorniakeramik, og det er det, de har baseret hele sit ...
Læs mereTakayuki er anført af mr. Doi, som er kendt over hele Japan for at lave nogle af de absolut bedste knive i Sakai. Vi er meget stolte af, at kunne præsentere disse knive i Danmark. Takayuki laver bå...
Læs mereMAC er ejet og drevet af Mr. Kobayashi junior efter sin far, som formåede at drive firmaet meget langt. MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer ...
Læs mereKAI Shun er et japansk firma med stolte traditioner. Selvom de efterhånden har vokset sig store, holder de fast i gamle principper om det gode håndværk og det gode stål. Firmaet er ejet af Mr. koji...
Læs mereFamilien “Moritake” har en lang og stolt tradition inden for den japanske smedekunst – en tradition, som stammer helt tilbage fra år 1293, hvor Kongouhyoueminamotono Moritake var Smedemester for d...
Læs mereMr. Fujii, Fujii Hamono laver nogle af de skarpeste knive vi - og du - nogensinde har oplevet. Han smeder knive i de traditionelle ståltyper såsom ginsan, Aogami og shirogami. Vi mødte ham første g...
Læs mereKonosuke laver traditionelle japanske knive til det professionelle køkken. Firmaet blev startet i 1932 af Kenjiro Kawamura, og bliver i dag drevet af hans barnebarn Nobuyuki Kawamura (Stående yders...
Læs mere