Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Baggrund for smedene

Om smedene: Kyocera

Om smedene: Kyocera

Om Kyoceras knivafdeling kan man dårligt sige, at de er smede, da det er ikke meget stål, de står med i hænderne. Kyoceras knive er lavet af zicorniakeramik, og det er det, de har baseret hele sit ...

Læs mere

Om smedene: Takayuki

Takayuki er anført af mr. Doi, som er kendt over hele Japan for at lave nogle af de absolut bedste knive i Sakai. Vi er meget stolte af, at kunne præsentere disse knive i Danmark. Takayuki laver bå...

Læs mere

Om smedene: MAC

MAC er ejet og drevet af Mr. Kobayashi junior efter sin far, som formåede at drive firmaet meget langt. MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer ...

Læs mere

Om smedene: KAI Shun

KAI Shun er et japansk firma med stolte traditioner. Selvom de efterhånden har vokset sig store, holder de fast i gamle principper om det gode håndværk og det gode stål. Firmaet er ejet af Mr. koji...

Læs mere

Om smedene: Moritaka

Familien “Moritake” har en lang og stolt tradition inden for den japanske smedekunst – en tradition, som stammer helt tilbage fra år 1293, hvor Kongouhyoueminamotono Moritake var Smedemester for d...

Læs mere

Om smedene: Mr. Fujii

Mr. Fujii, Fujii Hamono laver nogle af de skarpeste knive vi - og du - nogensinde har oplevet. Han smeder knive i de traditionelle ståltyper såsom ginsan, Aogami og shirogami. Vi mødte ham første g...

Læs mere

Om smedene: Konosuke

Konosuke laver traditionelle japanske knive til det professionelle køkken. Firmaet blev startet i 1932 af Kenjiro Kawamura, og bliver i dag drevet af hans barnebarn Nobuyuki Kawamura (Stående yders...

Læs mere