Om smedene: Kyocera

Om Kyoceras knivafdeling kan man dårligt sige, at de er smede, da det er ikke meget stål, de står med i hænderne. Kyoceras knive er lavet af zicorniakeramik, og det er det, de har baseret hele sit store firma på.

Alle ejer noget fra Kyocera om man ved det eller ej, for tilbage for ca. 60 år siden begyndte Kyocera at lave dette keramiske materiale til billedrør samt industriprintere, og efter dette fandt materialet endnu bredere anvendelse. I dag laver Kyocera en langt række komponenter og varer som du bevidst eller ubevidst bruger i din hverdag. Kyocera har omkring 60.000 ansatte på verdensplan, og stifteren af firmaet Mr. Kazuo Inamori er stadig direktør.

 

Der findes utrolig mange kopier af keramiske knive på markedet. Disse kan man ofte kende ved at de er meget brede i bladet og nemt splintrer. Ofte er de også produceret under private label. Vi anbefaler, at man holder sig fra disse, da man kun vil blive skuffet. Kyocera bruger mange ressourcer på at teste deres knive, og de lever op til alle forventningerne. Kyocera er de ældste, de originale og de bedste.

 

Vi har flere gange mødt Kyoceras europæiske repræsentanter, og hver gang er det lige interessant at høre om keramikken og deres firma.