Om smedene: MAC

MAC er ejet og drevet af Mr. Kobayashi junior efter sin far, som formåede at drive firmaet meget langt. MAC bliver smedet i byen Sakai, Japan. MAC har en lang tradition for håndværket, som stammer helt tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd.

Hver eneste kniv bliver stadigt håndslebet og kvalitetskontrolleret inden de forlader produktionen. MAC-knivene har et højt kulindhold, som holder skarpheden, mens chrom og molybdæn gør knivene korrosionsbestandige.

MAC laver mange forskellige serier af køkkenknive, og her kan du få alt fra standard chef-serien op til de meget kostbare honyakismedede knive. Derfor kender mange mennesker MAC, og de er meget kendt blandt kokke som deres favorit.

 

Vi har en rigtig god kontakt til MAC, og er flere gange blevet vist rundt i deres smedje. På trods af smedenes store kunnen prioriteres det stadig at fremstille så meget som muligt ved håndkraft. Grundet de høje kvalitetskrav er det kun ganske få, der får lov til at slibe de færdigsmedede knivstål. Dette er med til at sikre, at alle de færdige MAC-knive har samme, skarpe kvalitet.

Det er altid skønt at besøge MAC-folkene. Det er et ægte japansk firma med alle dets finesser. Deres smedje og lager ligger langt ude på landet, men trods den lange rejse med både tog og bil er det altid en oplevelse.

 

Se vores udvalg af MAC-knive her

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...