Om smedene: KAI Shun

KAI Shun er et japansk firma med stolte traditioner. Selvom de efterhånden har vokset sig store, holder de fast i gamle principper om det gode håndværk og det gode stål. Firmaet er ejet af Mr. koji Endo, som holder til på hovedkontoret i Tokyo. KAI får smedet deres knive hos Mr. ONO som driver smedjen i Seki, hvor deres knivsmedje ligger, og hvor de smeder langt størstedelen af deres knive. Onos datter er dog ved at blive kørt i stilling til at overtage virksomheden - som det ofte hedder sig i Japan, at enten søn eller datter gør dette.

 

KAI Shun laver knive med sans for deltaljen. Med en god infrastruktur i firmaet gør det, at der ofte ikke er den lange ventetid, som vi ellers kan opleve med mange japanske smedjer. Koji Endo og teamet står også altid klar til at hjælpe os, når vi kommer på alverdens sjove ideer som f.eks. at sponsorere de danske deltagere ved World Cuppen i Sushi ´14.

 

Vi har haft et langt, godt forhold til KAI Shun - helt tilbage fra da Tommy Lund startede Foodgear. Vi holder stadig en god kontakt også nu, da firmaet for alvor er begyndt at tage fart.

 

KAI Shun er specielt også kendt for at lave Michel Bras-serien. Denne serie er et resultat af, at Michel Bras´ kone og Mr. Koji Endos kone som er fransk, er gode venner, og bragte knivmageren og topkokken sammen - og magi opstod. Se serien her

Hver gang vi er i Japan, skal vi ud at hilse på KAI folkene, og det er altid herligt. De er utroligt venlige, og vi har mange gode minder fra diverse restaurantbesøg o.lign. - dem holder vi dog for os selv.

 

Se vores udvalg af KAI Shun knive her 

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...