Mr. Nobuyuki Kawamura - Konosuke For at lave nogle af de vildeste knive i verden |
Traditionelt, stolt håndværk -anderledes skal det ikke være.
|
For at invitere os inden for trods sprogbarrierer og for at lære os at lave knive. |
Takuzo Moritaka - Moritaka Hamono Med så stor efterspørgsel er vi glade for, at de altid husker os. |
Diogo og vennerne laver knive, der kan klare det hele og betales af alle. |
Mr. Endo og resten af teamet står altid klar med en hjælpende hånd. |
Mr. Kobayashi og teamet har skabt et knivmærke, der stikker af fra stort set alle andre - til fornuftige priser endda. |
De originale og eneste rigtige keramiske knive. Prøv dem og du vil elske dem. |
|
Bjorn Heiberg - Tower Knives, Osaka Tak for dine altid gode råd, ekspertise og en madras når vi er i Japan. |
Saori Kawano - Korin, New York Dejligt med venner i branchen der er ligeså passionerede som os selv. |
Atsushi Al Shimomura - Atsushi opdrætter de flotteste kobeokser, og har serveret det vildeste kød for os, vi nogensinde har smagt - og vi har smagt meget! |
Leigh Hudson - Chefs armoury, Sidney og Melbourne Leigh har skabt noget unikt down-under. Fantastisk med ligeså passionerede folk som os selv. Tak. |
Kunst & Køkkentøj, København og Aarhus En fantastisk butik der har alt hvad (mad)hjertet begærer. Konkurrenter? - Tja, både og, men vi henviser gerne. |
Alle vores kokkevenner i Danmark I kæmper hver dag for at servere det bedste mad - tak. Ingen nævnt ingen glemt. |
Skriver om mad til hele familien på en spændende måde |
Den vildeste fiskehandel i Danmark |
Mænd kan godt lave lækker mad - det beviser denne blog
|
En super hyggelig butik og et sted du skal forbi, hvis du er på de kanter.
|