Spring til indhold

Kurv

Din kurv er tom

Artikel: Om smedene: Takayuki

Om smedene: Takayuki

Takayuki er anført af mr. Doi, som er kendt over hele Japan for at lave nogle af de absolut bedste knive i Sakai. Vi er meget stolte af, at kunne præsentere disse knive i Danmark. Takayuki laver både knive i vestlig stil samt de mere traditionelle knive i de klassiske japanske ståltyper, men bruger dog også gerne f.eks. svensk stål. 

 

Deres samarbejde med Naniwa, som laver de vildeste slibesten i verden, gør, at vi kan importere disse til Danmark uden at det behøver at være i vanvittige mængder. Når du først har prøvet en kniv fra Takayuki eller f.eks. Konosuke og slebet den på en Naniwa Super-Stone, vil du aldrig have andet.

 

Vi har stadig vores første besøg hos Takayuki til gode, da vi sidst vi var i Japan rendte ind i, at de holdt Golden-Week som er helligdage i Japan - og nogen håndhæver disse mere end andre. Dog har vi ved flere lejligheder mødt folkene bag Naniwa.

 

 Se vores udvalg af Takayuki her

Read more

Om smedene: Kyocera

Om Kyoceras knivafdeling kan man dårligt sige, at de er smede, da det er ikke meget stål, de står med i hænderne. Kyoceras knive er lavet af zicorniakeramik, og det er det, de har baseret hele sit ...

Læs mere

Om smedene: Konosuke

Konosuke laver traditionelle japanske knive til det professionelle køkken. Firmaet blev startet i 1932 af Kenjiro Kawamura, og bliver i dag drevet af hans barnebarn Nobuyuki Kawamura (Stående yders...

Læs mere